Пюре з зеленого горошку з пармезаном - Image

Пюре з зеленого горошку з пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хочете здивувати своїх близьких сьогодні? Якщо, так тоді приготуйте їм на обід або на вечерю прекрасну яскраву цікаву і неймовірно смачну страву - це пюре з зеленого горошку з пармезаном. Така страва відмінно прикрасить будь-який сумний стіл. Адже, ви тільки подивіться на його яскравий життєствердний зелений колір. Такий колір кого завгодно розвеселить і підніме настрій. Колір якось по-літньому виглядає. Тому, коли на дворі сіра осінь або сумна холодна зима обов'язково варто приготувати таке чудове пюре. І не тільки чудове, смачне, але і неймовірно корисне. У горошку міститься каротин, вітаміни А, С, Н і групи В. Горошок також багатий корисними мінералами і найбільше в ньому кальцію, сірки, магнію, заліза, фосфору, калію.

Ingredients

Заморожений горошок

300 г.

Сир Пармезан

50 г.

Сметана

550 г.

Часник

1 зубчик.

Гілочки м'яти

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Заморожений горошок покласти в каструлю і залити водою. Каструлю поставити на вогонь і додати до неї очищений зубчик часнику.

02

Горошок відварити до готовності і після чого відкинути на друшляк, щоб вся вода стекла.

03

Поки вода стікає, натерти сир на дрібній тертці.

04

Скласти горошок, сметану, сир і м'яту в чашку для блендера, посолити за смаком і ретельно перемішати до однорідного пюре.

05

Подавати пюре можна як гарнір до м'ясних або рибних страв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min