Суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке - Image

Суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви сьогодні захотіли суші, але суші не зовсім класичні, а вегетаріанські, де немає риби, то можете приготувати суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке. Вони відмінно впишуться на ваш сьогоднішній вечірній стіл. Отже, вам не буде потрібна в цій страві риба, але незважаючи на її відсутність суші стануть для вас повноцінною вечерею. Вони наситять ваш організм необхідними корисними речовинами і стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких. Незвичайне поєднання грибів шиітаке, омлету, огірків і водоростей створить неперевершену симфонію смакових ноток. Це поєднання продуктів не залишить байдужим жодного любителя суші. Тому приготуйте сьогодні на вечерю саме суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Pickled Cucumbers

150 г

Agropod Tofu

50 г

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

10 мл

Kaiseki Soy Sauce 1l

30 мл

Katana Dried Seaweed Nori 5 Sheets

6 шт.

Preparation steps

01

Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

02

Попередньо замочені на 2 години в холодній воді гриби шиітаке наріжте тонкою соломкою, жорсткі ніжки видаліть. Тепер обсмажте шиітаке на сковороді.

03

Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.

04

Очистіть огірки від шкірки і наріжте тонкою соломкою.

05

Тепер можна викладати рис на лист норі. Залиште недоторканим близько 2 см в кінці листа і розрівняйте рис.

06

На рис покладіть половинку листа норі, а зверху - трохи начинки. Обережно згорніть рол, що вийшов.

07

Розріжте кожну "ковбаску" на 6 або 8 ролів за допомогою гострого ножа, трохи змоченого холодною водою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min