Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами - Image

Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Куряче філе - це відмінний варіант смачної і здорової вечері. У ньому досить багато білка, тому його спокійно можна їсти на вечерю і не турбуватися за непотрібні вам грами. Щоб зробити страву більш вишуканою і смачною, ми пропонуємо вам такий ось рецепт. Якщо додати до курячого філе кабачки і кедрові горіхи - виходить смачна і некалорійна вечеря. Кабачки роблять страву більш м'якою, а кедрові горіхи наповнюють її особливим смаком і ароматом. Таку страву запросто можна подавати як до сімейної вечері, так і гостям. Ми впевнені, вона не залишить байдужим жодного вашого гостя. Адже таку пікантну страву складно не полюбити.

Ingredients

Куряче філе

4 шт.

Кабачок

1 шт.

Лимон

50 г.

Базилік

20 г.

Сир

50 г.

Кедрові горіхи

40 г.

Оливкова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний перець

за смаком

Preparation steps

01

Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.

02

Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.

03

Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.

04

У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.

05

Духовку розігріти до 180°C градусів.

06

Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua