Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами - Image

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

400 г

Akvulya Still Water 2l

1 л

Salt Egypt

15 г

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

10 г

Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg

30 г

Vinnytsia Mustard 125g

10 г

Iberica Capers 250g

50 г

Grape

200 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Walnut

50 г

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.

02

Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.

03

Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min