Запечений паштет із курячої печінки з бренді - Image

Запечений паштет із курячої печінки з бренді

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Паштет із печінки - це чудовий продукт, який можна використовувати для фарширування яєць, млинчиків, можна мазати на бутерброди або їсти просто так. Блюдо подобається багатьом завдяки своєму ніжному смаку, корисному складу і швидкості приготування. У цьому рецепті пропонується приготувати паштет із курячої печінки. Треба відзначити, що куряча печінка набагато ніжніше, ніж яловича або свиняча. Особливість цього варіанту приготування паштету в тому, що це запечений в духовці паштет. В якості інгредієнтів поряд із курячою печінкою використовуються вершкове масло, часник, бренді і спеції. Паштет за цим рецептом виходить дуже ситний і смачний.

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

250 г.

Homemade Butter

2,5 ст. л.

Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l

за смаком

Garlic

0,5 шт.

Thyme, pc

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Перемолоти в блендері курячу печінку. Додати до печінки часник, перець, 30 г. вершкового масла, чебрець, влити бренді. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.

02

Змастити маслом формочку для випікання, викласти печінкову суміш у форму, накрити зверху фольгою, поставити форму в форму більшого розміру з киплячою водою до середини, поставити в духовку на 50 хвилин. Випікати при температурі 150ºС.

03

Витягнути з духовки готовий паштет, остудити, залити зверху розтопленим вершковим маслом. Після, прибрати в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min