Заливна осетрина - Image

Заливна осетрина

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Заливний осетер досить таки поширена закуска серед слов'ян. Жодне застілля не обходиться без цього рибного делікатесу. І не дивно, він ввібрав в себе безліч корисних властивостей: величезна кількість мінералів і вітамінів - досить таки багатий запас. Хороша новина для тих господинь, які не люблять чистити рибу від луски - у осетра її немає! Але вариться він досить довго, мінімум одну годину. Подавати заливну рибу можна з хріном (для любителів гострих відчуттів), або з оливками. Для більш ефектного вигляду, на дно тарілки, або форми, можна викласти різні вирізані фігурки з овочів (доручіть це завдання діткам). Ідеальна їжа вже чекає на вас!

Ingredients

Осетрина

1 кг.

Желатин

2 ч. л.

Лавровий лист

1 шт.

Чорний перець (горошком)

5 шт.

Корінь петрушки

1 шт.

Морква

1 шт.

Петрушка

пучок

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Рибу звільнити від кісток, промити  і відварити в каструлі. Очистити цибулину і варити з рибою. Сюди ж підуть: чорний перець, лавровий лист, морква і корінь петрушки.

02

Коли готова риба охолоне, нарізати її шматками. Желатин замочити в теплій воді і додати в заздалегідь проціджений відвар (де варився осетер). Розігріти цю суміш до розчинення желатину, при цьому постійно помішуючи. Потім охолодити.

03

Узяти глибоку тарілку, розкласти в ній нарізані шматки осетра. Далі прикрасити зеленню і морквиною (перед цим змочити їх в охолодженому відварі).

04

Фінальний етап: залити рибу охолодженим відваром із желатином. Приблизно через 30 хвилин залити ще раз іншим відваром і поставити в холодильник застигати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Заливна осетрина – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua