
Йогуртовий пиріг з гранатом
Дуже ефектний на вигляд пиріг з ніжним смаком, пікантною гранатовою кислинкою і тонким ароматом кардамону. В основі пирога борошно, манна крупа і йогурт, тому він виходить не дуже сухим. Але, за бажанням, сиропу можна приготувати більше і тоді трохи просочити ним пиріг. Якщо пиріг їсти будуть тільки дорослі, то, як варіант, можете додати в сироп трохи червоного вина, тоді пиріг придбає цікавий алкогольний аромат. Ще пиріг можна прикрасити попередньо збитими вершками, а потім гранатом з сиропом (або розрізати пиріг на дві частини і промазати на вибір вершками, білим шоколадом, улюбленим кремом).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Cardamom 6g
5 г.
Packaged Semolina
125 г.
7 Flour 1kg
125 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Aro Powdered Sugar 250g
150 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Restored Pomegranate Juice 1l
200 мл.
Elite Pomegranate
200 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Змішати манну крупу, кардамон, просіяне борошно, розпушувач і 125 грам пудри. Збити йогурт, яйця і ваніль, потім додати борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.
02
Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин. Сік уварити на половину з пудрою. Змішати сироп із зернами граната і прикрасити пиріг.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores