Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією - Image

Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любителі шоколадної випічки, цей рецепт для вас. Смачний шоколадний пиріг нескладно приготувати вдома. Завдяки такому інгредієнту, як оливкова олія, структура тіста запропонованого шоколадного пирога виходить цікавою, вологою. Смак пирога шоколадно-горіховий. Кілька порад з приготування пирога. Борошно обов'язково просіяти, щоб збагатити його киснем, що важливо для будь-якої випічки. Шоколад переважніше чорний. Волоські горіхи перед подрібненням можна обсмажити. Шоколад із оливковою олією на водяній бані до кипіння доводити не треба.

Ingredients for the recipe

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
190.60

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

200 g

Ingredients

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

300 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

160 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

120 г.

Walnut

120 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 160°C. Шоколад разом з оливковою олією розтопити в каструлі на водяній бані.

02

Яйця збити з цукром в мисці, розтоплений шоколад обережно влити в цукрово-яєчну суміш, перемішати.

03

Борошно змішати з горіхами, які попередньо потрібно подрібнити. Додати борошняну суміш в миску, перемішати.

04

Влити тісто у форму для випікання, випікати 25-30 хвилин у розігрітій духовці. Готовий пиріг вийняти з духовки, остудити його, поставити в холодильник для повного застигання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min