
Телятина з кунжутними зернятами
Такою стравою ви порадуєте не тільки свої смакові рецептори, але і шлунок теж. Тому як телятина вважається легким м'ясом і дуже добре засвоюється організмом. Смак цієї страви також не залишить вас сьогодні без гарного настрою. Дивіться як багато плюсів у такій страві. По-перше, страва смачна, по-друге, корисна для організму так як в телятині і кунжуті міститься дуже багато білків, солей кальцію, калію, фосфору, заліза, каротину і велика кількість вітамінів групи А, В, С, Е. По-третє, страва легко готується. Всі ці три переваги мають стати для вас важливим аргументом для того, щоб приготувати саме цю страву. Подавати страву варто з картопляним або овочевим гарніром. Також добре сюди підійдуть макарони.
Ingredients
М'ясо (телятина, без кісточки)
500 г.
Солодкий перець
1 шт.
Зубчик часнику
2 шт.
Соєвий соус
60 г.
Напівсолодке вино
30 г.
Зелена цибуля
15 г.
Кунжутне зерно
15 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно кунжут обсмажити на сухій сковорідці. М'ясо промити та нарізати тонкими смужками, перець напівкільцями.
02
Потім м'ясо швидко обсмажити на сильному вогні, додати солодкий перець та часник (розчавити пресом), влити соєвий соус та вино, перемішати, готувати до випаровування рідини та легкої карамелізації. Все потрібно робити обережно, щоб не пересушити.
03
Далі потрібно порізати зелену цибулю та посипати нею приготоване м'ясо. Подавати, посипавши кунжутними зернятами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores