Сирне печиво з інжиром - Image

Сирне печиво з інжиром

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Любите печиво, але не хочете псувати фігуру? Тоді Вам сюди. Сирне печиво з інжиром виходить не тільки дуже смачним, ароматним, але і корисним. Оскільки тісто складається із знежиреного сиру і борошна, десерт виходить низькокалорійним. А інжир – взагалі суцільна користь. Борошно краще просівати через сито. Цукор можна не додавати, так як начинка сама по собі досить солодка. В якості начинки можна використовувати будь-які сухофрукти і горіхи. Рулети в розрізі схожі на равлика. Не перетримаєте печиво в духовці, інакше воно стане твердим. Випікати до золотистого кольору. При подачі можна посипати цукровою пудрою.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

200 г.

7 Flour 1kg

120 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Dried Figs

250 г.

Litniy Med Honey 750g

40 г.

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

1 ст. л.

John Top Lemon Dressing 230ml

20 мл.

Eco Ground Cinnamon

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Для начинки інжир промити і зрізати жорсткі хвостики. Інжир, мед, корицю, цедру і сік лимона відправити у блендер.

02

Для тіста взяти сир, додати цукор. Потроху додати борошно. Замісити тісто.

03

Розділити тісто на 2 частини. Кожну частину розкачати в прямокутник, товщиною 1-2 мм.

04

На розкачане тісто викласти половину начинки, не доходячи до країв 0,5 см.

05

Загорнути в рулет. Обернути рулет в плівку і залишити на 20 хвилин в морозилці. Так само вчинити з іншою частиною тіста.

06

Деко застелити пергаментом.

07

Дістати рулети з морозилки і нарізати кружечками, товщиною 1 см.

08

Викласти на деко. Випікати 25 хвилин при 180°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min