
Гарбузовий суп з морепродуктами
Осінь приносить холод, дощ і вітер, але така погода не привід не любити цю пору року. Одним з найкорисніших плюсів осені є гарбуз, який відмінно впливає на організм і дорослих, і дітей. Цей овоч багатий на вітамін К, при недоліку якого може з'являтися кровотеча в порожнині рота. Гарбуз містить клітковину, яка необхідна, щоб відновити організм після хвороби або застуди, яку саме восени дуже легко підхопити. М'якоть гарбуза допомагає прискорити розвиток дитячого організму, а також ідеально підходить для профілактики недокрів'я і атеросклерозу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст.л.
Freshme Orange Juice 0.5l
200 мл.
Basil in Pot
за смаком
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Spice Ground Ginger
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Shrimps 90/120
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180ºС. Змішати в мисці оливкову олію і спеції, ретельно перемішати.
02
Зробити надріз на помідорах, залити окропом на 2 хвилини, злити воду, зняти шкірку. Очистити моркву, часник і гарбуз. Нарізати моркву та гарбуз шматочками, помідори розрізати на дві частини. Вмочити всі овочі в суміш олії і спецій, викласти все на деко, застелене харчовим папером.
03
Випікати овочі протягом 15-20 хвилин при температурі 180-200ºС.
04
Готові овочі перекласти з деко в чашу блендера, подрібнити в пюре, влити сюди ж апельсиновий сік, додати імбир, посолити і поперчити за смаком, ще раз збити.
05
Перелити суміш з блендера в каструлю, налити трохи окропу, поставити на вогонь, варити 3-5 хвилин на маленькому вогні.
06
При подачі розлити суп в тарілки, зверху покласти кілька обсмажених в олії на сковороді креветок, або можна інші використовувати морепродукти, прикрасити мигдальними пелюстками і насінням гарбуза.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores