Тако зі свининою - Image

Тако зі свининою

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні ми хочемо порекомендувати поласувати традиційною стравою мексиканської кухні. Тако зазвичай готують з кукурудзяної або пшеничної тортильи, яку наповнюють різноманітною начинкою. Сьогодні ми будемо готувати тако зі свининою та квасолею. Така страва дуже смачна та ситна. До речі, варіацій тако існує дуже багато. Тако можна вживати як самостійну страву з соусом гуакамоле. Страву потрібно їсти без приладів, складаючи коржик, а в нашому випадку лаваш, з начинкою навпіл і відправляти в рот. Цікаво що тако з'явилися ще до приходу конкістадорів в Мексику. Конкістадори - це європейські завойовники.

Ingredients

Бекон

20 г.

Коржики для тако (або лаваш)

6 шт.

Свинина

200 г.

Квасоля червона у власному соку

350 г.

Помідори

200 г.

Кінза

20 г.

Лайм

1 шт.

Перець чилі

3 шт.

Томатна паста

250 г.

Авокадо

2 шт.

Цибуля ріпчаста

100 г.

Сіль

1 ч. л.

Preparation steps

01

Нарізати бекон маленькими шматочками, підсмажити до золотистого кольору.

02

Чилі розрізати навпіл, очистити і дрібно нарізати.

03

Свинину порізати кубиками, підсмажити, додати нарізаний чилі 2 шт. Протушкувати 5 хвилин.

04

Додати томатну пасту, квасолю. Тушкувати ще 5 хвилин, щоб начинка загусла.

05

Для соусу гуакамоле очистити авокадо і розім'яти його вилкою. Додати нарізані кубиками помідори, чилі 1 шт., кінзу і подрібнену цибулю. Приправити соком лайма і посолити.

06

Наповнити тако начинкою і підігріти разом із соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тако зі свининою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua