Суп по-хорватськи - Image

Суп по-хорватськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Суп по-хорватськи – чудовий рецепт вегетаріанської кухні. Основні складові: бринза, петрушка і помідори, надають супу дуже оригінальний смак. За смаком потрібно визначатися з кількістю помідорів, але в будь-якому разі, їх не повинно бути мало, так як вони будуть надавати основну густоту страві. Бринзу потрібно вибирати тільки дуже якісну, щоб вона не зіпсувала суп. Суп подають на стіл, додаючи в тарілку трохи кефіру, петрушки і пшеничних сухарів. Кислоту кефіру можна замінити часточкою лимона.

Ingredients

Помідори

5 шт.

Петрушка

2 пучки

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

1 шт.

Сир бринза

200 г.

Сухарі білі

за смаком

Кефір

за смаком

Олія оливкова

5 ст. л.

Preparation steps

01

Сир нарізати кубиками, замочити у воді на 10-15 хвилин. (Процедура необхідна у випадку солоної бринзи)

02

Цибулю, часник і петрушку дрібно нарізати. На помідорах зробити надріз, залити окропом на 1 хвилину, зняти шкурку, нарізати дрібними шматочками.

03

Влити оливкову олію в каструлю, поставити каструлю на вогонь, обсмажити цибулю з часником, додати петрушку, готувати протягом 2-3 хвилин. Додати в каструлю помідори, влити 0,5 ст. води, зменшити вогонь, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин.

04

Долити воду до стану супу, додати бринзу, варити 5 хвилин.

05

При подачі в кожну тарілку долити трохи кефіру, додати зелень і сухарі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min