
Суп з беконом, селерою і квасолею
Cуп з беконом, селерою і квасолею - це дуже смачна, ароматна і ситна перша страва. Готується блюдо з консервованої або сушеної квасолі, яку замочують для розм'якшення в холодній воді до 6-ти годин. Потім воду зливають, квасолю знову промивають, потім заливають в каструлі холодною водою, додають рослинне масло і варять до готовності до 2-х годин. Для супу бажано використовувати червону квасолю. Бекон можна замінити карбонатом, баликом або шинкою. Ароматний суп з беконом, селерою і квасолею сподобається багатьом. Суп краще подати в порційних тарілках.
Ingredients
Бекон
300 г.
Консервована квасоля
300 г.
Картопля
600 г.
Стебло селери
200 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Чебрець
6 гілочок
Соняшникова олія
за смаком
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити, очистити і натерти на середній тертці. Стебла селери нарізати невеликими шматочками.
02
Бекон нарізати невеликими шматочками.
03
У каструлі на олії обсмажити цибулю до м'якого стану. Потім додати моркву і селеру. Злегка обсмажити, помішуючи.
04
Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
05
Очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками.
06
У каструлю налити воду.
07
Додати в каструлю картоплю, за смаком посолити і поперчити. Варити близько 15-20 хвилин.
08
Далі додати в каструлю квасолю і варити ще хвилини 3-5. Після чого зняти з вогню і додати гілочки чебрецю. Дати настоятися хвилин 10-15.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores