Tender soup with clams - Image

Tender soup with clams

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Казково ароматний і ніжний суп з молюсками з вершковим післясмаком стане частим гостем на вашому столі, варто вам хоча б раз спробувати його. І це не дивно, адже така незвичайна страва має гармонійний смак й апетитний зовнішній вигляд. Якщо ви хочете спробувати чогось справді нового і урізноманітнити тим самим своє повсякденне меню, то така перша страва стане для вас найкращим помічником.

Ingredients

Snails

23-25 pcs

Onions

4 pcs

Butter

35-45 g

White wine

1 wineglass

Cream

1 wineglass

Meat broth

1 l

Carrot

25 g

Celery

25 g

Leek

25 g

Yolks

2 pcs

Parsley

30 g

Preparation steps

01

Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.

02

Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.

03

Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.

04

Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.

05

Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.

06

Наостанок суп посипається зеленню петрушки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Tender soup with clams – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua