
Салат із руколи з холодним стейком і рокфором
Для цього салату не обов'язково використовувати гриль. Можна підсмажити м'ясо на сковороді, стейки попередньо розрізають на 4 частини, щоб швидше приготувалися і не були занадто сухими. Для того щоб листя руколи швидко не розмокнули, соус подають окремо або поливають їм готову страву безпосередньо перед подачею на стіл. Руколла - це дуже соковита і смачна пряність, ідеально підходить до м'яса, запеченого на грилі, також відмінно поєднується з сирами. Але корисна і смачна тільки свіжа зелень рукколи. Приготований салат з додаванням руколи, їсти потрібно відразу, тому що довгий час ця зелень не зберігається.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salvest Ketchup 530g
1 ст. л.
Runa French Mustard Granular 210g
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g
500 г.
Arugula 50g
2 пучка
Cantorel Roquefort Sheep Cheese 52%
125 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Для приготування соусу, змішати в мисці кетчуп, гірчицю, цукор, подрібнений часник, лимонний сік, оцет, олію, сіль і перець. Все ретельно перемішати.
02
Розрізати навпіл два великих стейка, натерти сіллю і перцем. Змастити деко олією, викласти м'ясо, відправити в духовку на кілька хвилин, перевертаючи періодично.
03
Витягнути м'ясо, викласти його на листя руколи на тарілці, залити соусом, посипати зверху сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores