
Салат "А-ля вінегрет"
Широко поширена думка, що вінегрет - споконвічно російська страва, притому старовинна. Всі знають, як приготувати класичний вінегрет із квашеною капустою та огірками, але кулінарія не стоїть на місці. Салат "А-ля вінегрет" з відварних овочів - одна з интерпритацій всім знайомого вінегрета. Овочі, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Салат "А-ля вінегрет" можна сміливо віднести до корисних для здоров'я салатів. На відміну від класичного рецепту дане блюдо являє собою багатошаровий салат з майонезом, майже всі інгредієнти якого натираються на тертку. Яйця роблять це блюдо ніжніше і оригінальніше. Салат "А-ля вінегрет" не буде зайвим на будь-якому столі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
300 г.
Beetroot
200 г.
Aro Pickled cucumbers 3l
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
200 г.
Carrots
150 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву і картоплю очистити і відварити до готовності. Також буряк відварити, остудити і очистити.
02
Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати та залити окропом на 10-15 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити холодною водою.
03
Варені картоплю, моркву і буряк натерти на дрібній тертці.
04
Огірки дрібно нарізати кубиками.
05
Яйця відварити у воді, потім остудити їх під холодною водою, очистити і натерти на дрібній тертці.
06
Яблука почистити, натерти на дрібній тертці.
07
На дно салатниці викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом. На картоплю викласти моркву, трохи змастити майонезом і по черзі викладати шарами цибулю, огірки, яйця, яблука.
08
Зверху на яблука викласти буряк і трохи прикрасити майонезом. Дати салату просочитися і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores