
Салат з печінки тріски і кукурудзи
Смачний, ситний і соковитий салатик, який можна викласти шарами (для Вашого святкового столу) або просто змішати всі інгредієнти. Не дивлячись на наявність у складі страви печінки тріски, пропонована закуска здивує Вас і Ваших гостей легким, ніжним і делікатним смаком, а також неординарною консистенцією. Оскільки печінка тріски сама по собі досить жирна і масляниста, майонез можете не використовувати, а додати трохи соку з банки від консервів і трохи лимонного соку – такий собі полегшений варіант салатику. Якщо Ви бажаєте знизити жирність страви, можете додати грінки або сухарики. Вони не тільки вберуть у себе зайву олію, але й урізноманітнять смак, вигляд і консистенцію салату.
Ingredients
Кукурудза консервована
140 г.
Печінка тріски
140 г.
Яйце куряче
4 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Суміш салатних листків
100 г.
Майонез
30 г.
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Печінку тріски розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.
02
Всі інгредієнти з'єднати. За смаком додати сіль і перець. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores