Салат "Ситий пан" - Image

Салат "Ситий пан"

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

1 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Parsley 70g

1 пучок

Basil in Pot

1 пучок

Salt Egypt

10 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

20 г.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

3 шт.

Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g

50 г.

Pork Tenderloin

100 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.

02

У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.

03

Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.

04

Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.

05

Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.

06

Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min