
Рагу з яловичини і перловки
Смачне, ситне рагу з яловичини і перловки може стати одним з найулюбленіших страв на Вашому повсякденному столі. Якщо планується готувати страву з ранку, перлову крупу краще промити, залити холодною водою і залишити на ніч. Перловка - не найпопулярніша крупа у господинь, але вона дуже корисна. У перловій крупі містяться різні мікроелементи, вітаміни і мінерали, харчові волокна, які є дуже корисними для повноцінної роботи всього людського організму. У поєднанні з такими продуктами, як яловичина і картопля, перловка у складі рагу, приготованому на м'ясному бульйоні, здивує новими нотками свого смаку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Carrots
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Salt Egypt
2 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Meat broth Big spoon 10g
6 склянок
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Barley Groats
100 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
0,5 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
450 г.
Parsley 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати, картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками. Розігріти оливкову олію в сковороді, викласти на неї шматочки яловичини і підсмажувати до коричневої скоринки. Додати нарізану цибулю, перемішати і тушкувати на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Додати видавлений часник і тушкувати ще пару хвилин.
02
Додати спеції, сіль, перлову крупу, картоплю і моркву - перемішати, налити трохи оливкової олії, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати близько години.
03
Додати помідори, бульйон, воду і тушкувати ще близько години.
04
Вийняти лавровий лист, посипати зверху свіжонарізану петрушку і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores