
Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом
Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
300 мл.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Dried Figs
110 г.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Auchan Clove 10g
2 шт.
Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.
02
Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
03
Перекласти інжир в миску зі сковороди.
04
Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.
05
Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores