Польський суп - Image

Польський суп

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Польська кухня смачна і багата. Рецептів перших страв в цій країні налічується кілька десятків. Жоден польський обід не обходиться без супу. Апетитний польський суп з ковбасою і квасолею - чудова страва, приготувати яку зовсім не складно. Вогонь, на якому вариться суп, повинен бути маленьким - якщо суп кипить бурхливо, він буде мутного кольору. Можна приготувати цю страву і з консервованої білої квасолі у власному соку. Щоб капуста в супі була соковитіша, її необхідно підготувати: нашаткувати, залити холодною водою і поставити в холодильник. У холодній воді капуста насититься і буде в супі дуже соковитою. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
126.80

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

250 г.

Smoked Chicken Sausage

300 г.

Beans

300 г.

Celery Stalk

1 шт.

Carrots

1 шт.

White Cabbage

1/4 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

3 зубчики

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Sliced Red Paprika

за смаком

Dill 70g

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.

02

Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.

03

Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.

04

Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.

05

Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min