Кулебяка з млинців і сьомги  - Image

Кулебяка з млинців і сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 5 h 15 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Аби приготувати кулебяку з млинців із сьомгою, потрібно трохи постаратися. Однак ваші старання, вже повірте, будуть виправдані. Кулебяка - це різновид закритого пирога. А кулебяка із сьомгою і печерицями здивує будь-кого. Вишукане і ароматне блюдо настільки смачне, що ви навіть не зможете повірити, що їсте такий пиріг. Завдяки сьомзі, яка, можна сказати, творить чудеса з нашим організмом, пиріг стає в міру жирним і незвичайним на смак. А лимонний сік, кріп і рибний бульйон дарують страві пікантності і витонченості. Приготувавши таку кулебяку, можете бути впевненою - ви справжня господиня!

Ingredients for the recipe

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
7.25 - 11.23

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

42 g

Ingredients

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

4 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

330 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

7 Flour 1kg

250 г.

Homemade Butter

270 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

10 г.

Salt Egypt

10 г.

Lightly Salted Salmon Fillet

240 г.

Ellebi Long Grain Arborio Rice 500g

50 г.

Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g

130 мл.

Champignon

180 г.

Young Onions

60 г.

Dill 70g

15 г.

Nasinnia Ukrainy Chives Seeds 0.5g

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

10 мл.

Spice Black Pepper Ground

8 г.

Preparation steps

01

Спочатку приготувати млинці. Для цього розтопити цукор в теплому молоці. Додати яйце, сіль, борошно. Добре перемішати. Накрити рушником, залишити при кімнатній температурі до бродіння. Розігріти сковорідку з олією та спекти 4 млинці. З них вирізати 4 смужки, занурити кожну в розтоплене вершкове масло (100 г.). Взяти металічну форму у вигляді кола та викласти внутрішні поверхні форми смужками млинця. Із решти млинців вирізати 8 кіл та 4 з них викласти у форму кільця на дно.

02

Потім приготувати начинку. Круто зварити яйце та подрібнити, кріп подрібнити. З рису та рибного бульйону приготувати різото, охолодити, додати яйце та кріп. Гриби та цибулю дрібно порізати та обсмажити із вершковим маслом.

03

Далі приготувати соус. Змішати в блендері вершкове масло (150 г.) та шнітт-цибулю. В сковорідці нагріти воду до кипіння та зменшити нагрів. Додати суміш масла та шнітт-цибулі та нагрівати до отримання соусної консистенції. Заправити сіллю, перцем, лимонним соком. Прослідкувати, щоб соус не остигав.

04

Перед подачею на стіл наповнити підготовлені кільця в наступному порядку: на нижнє коло млинця кладеться шар нарізаної кубиками по 0,5 см. сьомги, різото з яйцем, другий шар сьомги та грибної суміші. Зверху кільце закривається ще одним колом млинця, після чого кільця потрібно поставити в холодильник на 2 години. Кулебяку пекти в кільцях при 180°C близько 20 хвилин (перед випіканням кожну частину розрізати вертикально пополам). Перед подачею на стіл зняти кільця, викласти страву на тарілки, розвернути половинки під кутом і полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min