
Відбивна в цибульному клярі
Відбивними зі свинини важко кого-небудь здивувати, але свинячі відбивні приготовані за даним рецептом не схожі на всі інші. Нові смакові відчуття їм надає новий цікавий варіант кляра, до складу якого не входять яйця. Завдяки цибульному кляру відбивні виходять неймовірно соковитими і смачними. Додаткову м'якість і пікантний смак їм надає гірчиця. Відбивні змащуються гірчицею, укладаються стопкою одна на одну і просочуються близько 30 хвилин. Через велику кількості цибулі такі відбивні смажаться довше звичайного. На гарнір найкраще приготувати картопляне пюре і салат зі свіжих овочів. А можна обійтися і без гарніру, подавши до відбивних улюблений соус або аджику.
Ingredients
Філе свинини
600 г.
Цибуля
4 шт.
Борошно
100 г.
Гірчиця
3 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо порізати порційними шматками, трохи відбити, змастити гірчицею. Залишити на 30 хвилин.
02
Кожен шматочок м'яса посолити і поперчити. Цибулю дрібно нарізати. Нарізану цибулю змішати з борошном і крапелькою води.
03
Добре вмочити відбивні в цибульний кляр і викласти на сковороду. Смажити з двох сторін до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores