Огірковий мохіто - Image

Огірковий мохіто

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.

Ingredients

Ром білий

30 мл.

Сироп цукровий

30 мл.

Листя м'яти

5 шт.

Лайм

4 шмат.

Огірки

0,5 шт.

Сік лайма

2 ст. л.

Кубики льоду

за смаком

Preparation steps

01

У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.

02

Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.

03

Процідити в коктейльний келих і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min