
Мигдалеве печиво без борошна
Пропонуємо вашій увазі рецепт мигдалевого печива без борошна. Основу нашого печива складає подрібнений мигдаль. Борошно в рецепті повністю відсутнє. Спекти дану випічку не складе особливих труднощів. Готове печиво має покритися тріщинами, трохи затвердіти зверху, а всередині залишитися м'яким. Це запашне, смачне печиво дуже корисне, оскільки основу його складає подрібнений мигдаль. Користь мигдалю насамперед пов'язана з високим рівнем вітаміну Е. Цей вітамін є одним з найголовніших антиоксидантів, що не дозволяє клітинам старіти передчасно. Мигдаль благотворно впливає на шкіру, волосся, нервову систему, нормалізує роботу всього організму. Користь мигдалю дуже відчутна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond
300 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Спершу, очищений мигдаль необхідно перемолотити з цукром, додати небагато ванільного цукру для запаху і одне яйце.
02
Яйце попередньо трохи збити. Дуже важливо добре перемішати і досягти однорідної консистенції.
03
Щоб печиво не підгоріло, форму потрібно застелити пергаментом для випічки.
04
Далі, для зручного формування виробу потрібно взяти чайну ложку, за допомогою якої зробити коржик і викласти на форму.
05
Випікати при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores