
Мідії по-прованськи
Любителі морської їжі і гурмани будуть просто в захваті від такого рецепта приготування мідій. Та й в принципі будь-яка людина не зможе втриматися, щоб не спробувати дану страву. Мідії по-прованськи відмінно підійдуть, як страва для вечері. Прованс і морепродукти - це класика жанру. У цьому регіоні морепродукти дуже люблять і там їх вміють готувати по-справжньому. Тому даний рецепт прямо з Провансу. Мідії, тушковані в томатному соусі з додаванням інших ароматних інгредієнтів таких, як часник і селера - це не те слово смачно. А аромат мідій не зможе залишити в спокої ні одну ситу душу. Адже, навіть якщо ви не голодні, вдихнувши аромат готової страви, ви вже не втримаєтеся, щоб не з'їсти її - це ми вам гарантуємо.
Ingredients
Біле вино
200 г.
Цибуля
1 шт.
Мідії
1 кг.
Помідори
2 шт.
Часник
4 зуб.
Петрушка
за смаком
Чилі
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Чебрець
за смаком
Preparation steps
01
Очистити цибулю, нарізати кільцями і пасерувати в сковороді з перцем чилі. Додати чебрець.
02
Помідори обробити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати невеликими шматочками і додати в цибулю. Також додати часник.
03
Потім в сковороду влити вино і дати покипіти кілька хвилин, також додати мідії, в кінці посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores