
Легкий салат з лососем, огірком, тунцем і авокадо
Для опису цієї страви досить трьох слів: смачний, корисний, легкий. І, незважаючи на кількість інгредієнтів, що видається завеликим, тут немає надлишку ні в калоріях, ні в часі приготування, ні в смаку. Огірок на 95% складається з води, зате все інше дуже складно переоцінити. Ніжна, із злегка терпким горіховим смаком, приємно-зелений м'якуш авокадо надасть смаку неповторність, а м'ясо тунця окрім вишуканого ніжного смаку не лише є легким поживним продуктом, але і цінується за насиченість білком і гемоглобіном. Лосось же дуже гармонійно поєднується з усіма інгредієнтами завдяки своєму делікатесному смаку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tuna in Oil 160g
200г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
200г
Banga Atlantic Smoked Salmon in Oil 120g
2 скибочки
Cucumber
1 шт
Avocado 500g
1 шт
Lemon
0.5 шт
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Огірок промити, нарізати тонкими кружальцями, дрібно нарізати лосось.
02
Авокадо очистити, нарізати дрібними кубиками, відразу полити соком лимона.
03
Розім'яти тунець виделкою.
04
З'єднати підготовані інгредієнти, заправити майонезом і посипати зеленню, перемішати.
05
Перед подачею салат охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores