Багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою - Image

Багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незаперечні достоїнства курячих салатів в тому, що вони швидко і просто готуються, виходять завжди смачними і ситними, а головне – корисними. Відмінні смакові якості курячого філе дозволяють гармонійно поєднуватися практично з будь-якими інгредієнтами. Тому у Вас є прекрасна можливість, комбінуючи курку з різними продуктами, щоразу радувати рідних і гостей новими, цікавими й ефектними стравами. Сьогодні Вашій увазі одна з таких страв – багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою. Стиглі кисло-солодкі яблучка, хрустка ріпчаста цибуля (її можна замаринувати в бальзамічному оцті) і ніжний ароматний сир чудово доповнюють приємний смак дієтичного, злегка суховатого м'яса.

Ingredients

Куряче філе

200 г.

Яйце куряче

4 шт.

Яблука

160 г.

Цибуля ріпчаста

100 г.

Сир

100 г.

Сіль

за смаком

Волоські горіхи

80 г.

Майонез

40 г.

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками.

03

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Горіхи подрібнити.

04

Інгредієнти викласти шарами в наступній послідовності: курка, цибуля, яйця, сир, яблука, горіхи. Кожен шар необхідно змащувати невеликою кількістю майонезу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min