Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі - Image

Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Для тих, хто є великими шанувальниками горіхів, а також не може встояти перед чашкою ароматної кави і плиткою шоколаду, можна приготувати дивовижний десерт - кавово-горіховий тортик в мікрохвильовці. М'який, пухнастий, неймовірно ніжний горіховий торт з легким кавовим кремом дуже простий у виготовленні. На цей рецепт ви витратите всього 30 хвилин. Весь секрет у тому, що випікається тортик в мікрохвильовці. При приготуванні кавово-горіхової тортика можна використовувати будь-які горіхи: волоські, арахіс, мигдаль, кеш'ю, фундук, лісові. Вони гармонійно доповнюють ніжний смак кавового крему і відмінно підходять для прикраси і оформлення вже готового десерту.

Ingredients

Кава розчинна

3 ч. л.

Горіхи подрібнені

1 жменя

Яйця

2 шт.

Борошно

85 г.

Цукрова пудра

160 г.

Вершкове масло

110 г.

Молоко

1 ст. л.

Preparation steps

01

Яйця збити з розтопленим вершковим маслом (85 г.), цукровою пудрою (85 г.) і розчинною кавою (2 ч. л.).

02

Додати борошно і горіхи. Перемішати до однорідної маси.

03

Залити отриману масу в ємність для мікрохвильовій печі і поставити на максимальну потужність на 2 хвилини. Потім зменшити до середньої температури і поставити ще на 2 хвилини. Верхівка повинна піднятися і перестати бути м'якою.

04

Якщо торт не готовий, то поставити ще на 1-2 хвилини.

05

Для приготування крему перемішати до однорідної маси каву (1 ч. л.), молоко, вершкове масло (25 г.), цукрову пудру (80 г.) Зверху намазати торт отриманим кремом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua