Кантучіні - Image

Кантучіні

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Dinner

Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт кондитерського італійського шедевра. Рекомендуємо приготувати печиво кантучіні. Печиво кантучіні - це відоме у всьому світі сухе італійське печиво. Дане печиво поряд з піцою та пастою стало візитною карткою Італії. Це печиво, яке має свою історію і яке вперше приготували кондитери Флоренції. Господині всього світу намагаються спробувати спекти це популярне печиво. Це печиво печеться два рази. А щоб воно залишалося сухим і твердим рекомендуємо не залишати печиво на довго відкритим. Тому складіть його в герметичну скляну, керамічну або металеву банку, прошарувавши листами пергаментного паперу.

Ingredients

Борошно

220 г.

Яйця

2 шт.

Мигдаль

100 г.

Мед

1 ст. л.

Картопляний крохмаль

30 г.

Цукор

за смаком

Ванільний цукор

10 г.

Вершкове масло

15 г.

Сіль

1 щіпка

Гашена сода

1 ч. л.

Preparation steps

01

Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.

02

Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.

03

Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

04

Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.

05

Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кантучіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua