
Італійський суп зі шпинатом
Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.
Ingredients
Базилік
1 пучок
Часник
2 зубчика
Шпинат
200 г.
Сир
40 г.
Зелена цибуля
1 стебло
Кабачок
1 шт.
Овочевий бульйон
1 л.
Локшина
200 г.
Кедрові горіхи
50 г.
Оливкова олія
70 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
02
Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
03
Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
04
Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores