
Індійські тістечка "Ладу"
Індійські тістечка "Ладу" - ласощі, які готують із нутовой або горохової муки, мелених горіхів і прянощів. Вони являють собою солодкі, пряні кульки, що тануть у роті. Такі солодощі готують в Індії у свята, особливо популярні вони у Північній Індії. Рецептів приготування цих ласощів існує безліч. "Ладу" можна надати форму кульок, а можна скористатися спеціальними формочками для цукерок. У будь-якому випадку Ви залишитеся задоволені результатом.
Ingredients
Кардамон
6 шт.
Кокосова стружка
20 г.
Кориця мелена
1 ч. л.
Масло вершкове
450 г.
Борошно нутове (або горохове)
400 г.
Мускатний горіх мелений
5 г.
Цукрова пудра
250 г.
Фундук (лісовий горіх)
50 г.
Preparation steps
01
Підсушити на сухій сковороді горіхи, зняти лушпиння і подрібнити в ступці або качалкою.
02
Вершкове масло розтопити в сковороді з товстим дном.
03
Додати нутове (або горохове) борошно і періодично помішуючи залишити на 15 хвилин на маленькому вогні, незабаром з'явиться горіховий аромат.
04
Потім додати мелене насіння кардамону, корицю і мускатний горіх, а також горіхи і кокосову стружку. Все ретельно перемішати і тримати на вогні ще близько 2-3 хвилин поки спеції не розкриють свій аромат.
05
Далі зняти сковороду з вогню і додати цукрову пудру. Ретельно все перемішати, розбиваючи грудки.
06
Перемістити масу в тарілку і остудити до кімнатної температури.
07
Потім, змочивши руки у воді, скачати кульки розміром з волоський горіх або більше. При бажанні прикрасити горіхами. Поставити в холодне місце на 30 хвилин. Десерт готовий!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores