
Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.
Ingredients
Авокадо
1 шт.
Помідори
3 шт.
Базилік
2 шт.
Крупа гречана
50 г.
Вода
150 мл.
Лимони
за смаком
Сіль
за смаком
Сир бринза
за смаком
Насіння гарбуза очищене
за смаком
Фісташки зелені
за смаком
Соус табаско
за смаком
Preparation steps
01
Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.
02
Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.
04
Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.
05
При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores