Салат по-гавайськи - Image

Салат по-гавайськи

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вишукане поєднання ніжної, але трохи сухуватої курячої грудки і солодких ананасів назвати новим ніяк не можна, але приготувавши страву з цими компонентами – салатик по-гавайськи, Ви, безсумнівно, урізноманітните Ваше святкове меню яскравими, соковитими фарбами і делікатним смаком. Повірте: байдужих до нього не залишиться. Цей свіжий і легкий салатик по достоїнству оцінять навіть найдосвідченіші гурмани. Вся справа в ідеальній комбінації продуктів і пропорцій, в будь-якому випадку – він вартий того, щоб його спробували. Урізноманітнити смакову палітру страви можна за допомогою додавання зубчика часнику і консервованої солодкої кукурудзи. Смак виходить неповторним і воістину божественним. Рекомендуємо.

Ingredients

Філе куряче

300 г.

Салат зелений

50 г.

Горіхи волоські

60 г.

Ананас консервований

300 г.

Майонез

30 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Ананаси нарізати шматочками. Горіхи трохи підсмажити і подрібнити ножем. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат по-гавайськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua