Яловичі медальйони в коньячному соусі - Image

Яловичі медальйони в коньячному соусі

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Смачно приготований шматок м'яса - родзинка будь-якого столу. У цьому рецепті як інгредієнт пропонується використовувати яловичу вирізку. Вирізка - це найбільш цінна частина туші тварини, найбільш ніжне і смачне м'ясо. Найчастіше вирізку смажать, нарізаючи поперек волокон медальйонами. Крім приготування яловичих медальйонів в даному рецепті пропонується приготувати до них коньячний соус, що займе набагато більше часу. Але соус того вартий. До м'ясного смаку медальйонів додадуться нові, незвичайні смакові нотки, і м'ясна страва від цього тільки виграє.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

2 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

50 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1 ч. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

200 мл.

Food Studio Beef Broth 500ml

100 мл.

Frapin Cognac 40% 0.7l

100 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 мл.

Chilled Beef Tenderloin

280 г.

Iberica Capers 250g

за смаком

Preparation steps

01

Покласти 1 ст. л. вершкового масла на сковороду, поставити на вогонь, розтопити. Цибулю дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажувати протягом 4 хвилин.

02

У сковороду всипати цукор, готувати ще 1 хвилину. Влити в сковороду обидва бульйони і коньяк. Довести до кипіння, упарювати рідину до об'єму 100 мл., протягом 20 хвилин. Додати в сковороду вершки. Перемішати. Довести до кипіння, за смаком додати сіль і перець.

03

М'ясо розрізати на 2 стейка, натерти сіллю і перцем кожен. Покласти 1 ст. л. вершкового масла в розігріту сковороду на середньому вогні, викласти на сковороду м'ясо, обсмажувати протягом 4 хвилин з кожного боку.

04

Викласти на тарілку м'ясо, залити соусом. Додати каперси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min