
Галети з помідорами і козячим сиром
У сучасній кулінарії стали популярними галети з прісного тіста з різного борошна з додаванням масла з овочевою, м'ясною, рибною або фруктовою начинкою. Запропонована в цьому рецепті випічка - невеликі, плоскі, круглі пироги (галети), випечені на деко без використання дріжджів. У Вас повинно вийти шість смачних, ароматних галет. Поєднання таких інгредієнтів для начинки, як козячий сир, оливкова олія, базилік, помідори черрі гарантує успіх наших галет у всіх, хто їх спробує.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
180 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
12 шт.
Entrepinares Goat Cheese
200 г.
Basil in Pot
100 г.
Homemade Butter
110 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло загорнути у фольгу, прибрати на 45 хвилин у холодильник. У мисці змішати борошно з сіллю. Натерти вершкове масло в борошняну суміш. Скропити суміш у мисці 2 ст. л. холодної води. Замісити тісто
02
Перекласти тісто в пакет, прибрати в холодильник на 30-40 хвилин. Духовку розігріти до 220°C. Розкачати тісто на присипаному борошном столі в лист. Вирізати кола, викласти їх на змащене маслом деко.
03
Викласти на кожне коло тіста подрібнений базилік, викласти зверху нарізані помідори. Покришити сир зверху. Загорнути краї тіста, щоб вийшли бортики. Посолити і поперчити за смаком. Збризнути оливковою олією. Випікати протягом 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores