Смажена картопля із пармезаном - Image

Смажена картопля із пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі звикли, що картопля - частий гість на нашому столі. Напевно, вже навіть ніхто не замислюється, що такого корисного можна знайти в цьому овочі. Але не варто забувати, що в картоплі багато вуглеводів, калію і фосфору. Якщо з'їдати 300 грам цього продукту в день, то можна себе повністю забезпечити цими елементами на цілу добу. Як же швидко і смачно приготувати картоплю? Один із рецептів - це смажена картопля із пармезаном. Досить просто посипати картоплю сиром і запекти в духовці. Прекрасний смак печеної картоплі і плавленого сиру приємно вас порадує. Ви можете також додати м'ясо, поклавши його на картоплю перед тим, як додати сир.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

440 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Духовку розігріти до 200°C градусів. Деко змастити невеликою кількістю олії. На деко викласти картоплю.

02

Пармезан натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, пармезан. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min