Риба, маринована в лимоні, запечена із зеленню і часником - Image

Риба, маринована в лимоні, запечена із зеленню і часником

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо Ви любите рибу і шукаєте різні рецепти її приготування, цей рецепт для Вас. Запечіть рибу в духовці з попереднім її маринуванням. Вдалий маринад за перевіреним рецептом - вже половина справи. Інгредієнти запропонованого в цьому рецепті маринаду - зелень, лимон (сік і цедра), рослинне масло і часник. Це класичні компоненти для маринаду, які добре поєднуються з ніжним смаком риби, не забиваючи його. При запіканні в духовці зберігаються всі цінні властивості риби. Вона менш калорійна і добре засвоюється. За цим рецептом риба виходить дуже ароматною, з трохи підсмаженою скоринкою.

Ingredients

Риба (дорада, сібас, судак і т.д.)

700 г.

Невеликий лимон

1 шт.

Соняшникова олія

50 мл.

Зелень

за смаком

Часник

3 зубчики

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Зелень дрібно нарізати.

02

Дрібно нарізати часник.

03

З лимона зняти цедру. Видавити сік.

04

Змішати олію і сік лимона.

05

Додати зелень, часник, цедру. Посолити, поперчити.

06

Рибу змастити маринадом і поставити в холодильник на 30 хвилин.

07

Викласти рибу у форму для запікання. Запікати при температурі 180°С протягом 35-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min