
Квасоля з цукіні і часником
Черговий кулінарний шедевр вегетаріанської кухні – квасоля з цукіні і часником. Готується швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Страва підкуповує своїм дивовижним ароматом і апетитним зовнішнім виглядом. Обсмажена шавлія повинна бути хрусткою. При цьому вона збереже свій пряний, трохи гіркуватий присмак і доповнить загальну смакову композицію страви. Обсмажуючи часник, стежте, щоб він не потемнів. Всі інгредієнти, обмінюючись смаками і запахами, стають м'якими і соковитими. Квасолю з овочами можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Чудова закуска.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Sage in pot
2 стебла
Garlic
4 зубчик
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
800 г.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
1 ст. л.
Zucchini
3 шт.
Preparation steps
01
Розігріти половину олії в сковороді на сильному вогні. Додати шавлію і обсмажити 30 секунд. Вийняти і викласти на паперовий рушник.
02
Зменшити вогонь до маленького. Додати в сковороду порубаний часник і готувати, помішуючи, близько 30 секунд.
03
Додати в сковороду квасолю і оцет. Готувати 1 хвилину. Додати порізаний кубиками цукіні і готувати ще 2 хвилини.
04
Подавати, виклавши зверху хрусткі листочки шавлії і поливши олією, що залишилась.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores