Емпанадас з яйцями, шинкою, оливками і чеддером - Image

Емпанадас з яйцями, шинкою, оливками і чеддером

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Емпанадас - це страва, яка є кулінарним символом Аргентини, хоча справедливості заради відзначимо, що емпанадас люблять і готують по всій території Південної Америки. Так що ж таке емпанадас? Це пиріжки, запечені в духовці. У перекладі з іспанської назва цієї страви означає "загорнутий в тісто". Традиційні аргентинські емпанадас досить великі за розміром: приблизно з долоню. У кожній провінції свої варіанти емпанадас, але скрізь у складі начинки (як і в запропонованому рецепті) присутні маслини і рубані яйця. У цьому рецепті пропонується використовувати готове листкове дріжджове тісто. Кружечків з тіста повинно вийти приблизно 30 штук. Начинки на кожен кружок кладіть по 1 столовій ложці.

Ingredients

Оливки

40 г.

Сир чеддер

50 г.

Шинка

200 г.

Тісто листкове дріжджове

750 г.

Яйце куряче

2 шт.

Масло вершкове

20 г.

Preparation steps

01

Налити воду в каструлю, покласти яйця, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин, після чого охолодити протягом 5 хвилин під струменем холодної води.

02

Духовку розігріти до 220°C, деко змастити маслом, вирізати з тіста кружечки. Змішати в мисці нарізані маленькими шматочками яйця, оливки, нарізані шинку і сир. Викласти начинку на кожен кружечок тіста. Згорнути кожен навпіл, защипнути краї.

03

Викласти пиріжки на деко. Змастити зверху збитим жовтком. Поставити в духовку на 15 хвилин. У разі, якщо пиріжки почнуть швидко рум'янитися, накрити деко фольгою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Емпанадас з яйцями, шинкою, оливками і чеддером – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua