
Чіпси з баклажанів
Не знаєте, чим зайняти гостей, якщо вони прийшли занадто рано, а у вас ще не до кінця готові основні страви? Тоді на допомогу приходять різні рецепти швидких закусок. Один з таких - це чіпси із баклажанів. Так, саме з баклажанів. Дуже швидко і зручно. Тому що обсмажити баклажан - справа нехитра, але якщо подавати їх з медом, ви отримаєте дуже смачну страву. Вона якраз підготує ваших гостей до прийому більш складної їжі. Хоча таку закуску можна робити у до домашньої вечері теж. А тим більше, що баклажани дуже корисні. Вони знижують рівень холестерину в крові. У них дуже багато різних мікроелементів, без яких організму складно функціонувати.
Ingredients
Баклажан
1 шт.
Яйця
2 шт.
Панірувальні сухарі
200 г.
Мед
2 ст. л.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Баклажан нарізати тонкими скибочками. Збити яйця і перемішати яєчну масу з баклажаном.
02
Обваляти скибочки баклажана в панірувальних сухарях.
03
Обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.
04
Готові баклажани викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
05
Подавати до столу, попередньо поливши медом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores