Дієтичний гарбузовий чізкейк - Image

Дієтичний гарбузовий чізкейк

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

І до вашої уваги ще один рецепт низькокалорійної, дієтичної, корисної, а найголовніше смачної випічки. Якщо ви дотримуєтеся або тільки збираєтеся дотримуватися дієти, то цей рецепт стане вам дуже доречним. Адже під час дієти свята ніхто не відміняв. А яке ж свято обійдеться без солодкого? А якщо це дієтичне солодке зробити ще й корисним? Якщо підсумувати, то нижче наведений рецепт має одні переваги і ніяких недоліків. Як варіант прикраси пирога можна використати нежирну (10%) сметану, змішану з цукровою пудрою і зробити зубочисткою розводи і візерунки, а зверху трохи присипати корицею.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Bilo Curd 0% 350g

400 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

80 г.

KhMZ Sour Cream 20%

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Top Grade Wheat Flour

60 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Змішати гарбуз з сиром в блендері до однорідного стану. Додати цукор, сіль, яйця, сметану. Добре перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Розігріти духовку до 180°C. Вилити тісто у силіконову форму для випічки. Поставити форму в духовку і запікати близько 60 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min