
Печиво "Пальміра"
Щоб приготувати це печиво, ви можете купити вже готове листкове тісто в магазині, або ж зробити його самі. До слова, якщо готувати тісто самому, без сумніву, воно вийде смачнішим. Але це ваше рішення. І суть навіть не в цьому. А в тому, що це печиво виходить трохи сухуватим, та кунжут і манка пом'якшують його, тому ваша випічка вийде найсмачнішою. Таке печиво чудове тим, що в ньому немає різних кремів і начинок, тому зберігатися воно може довше, досить довгий час не засихає, а значить такого печива можна приготувати багато - і буде вам з чим пити чай або молоко. Можете принести його з собою на роботу і в обідню перерву насолоджуватися хрустким і ніжним смаком власної випічки.
Ingredients
Листкове тісто
500 г.
Кориця
1 ч. л.
Ваніль
1 ч. л.
Кунжутне насіння
2 ст. л.
Манка
2 ч. л.
Цукор
4 ст. л.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно присипати цукром, манкою та кунжутним насінням робочу поверхню. Викласти на присипку листкове тісто. Розкатувати тісто в прямокутник. Загинати до центру бокові краї тіста. Скласти тісто навпіл. Присипати тісто цукром, корицею, ваніллю і знову повторити всі дії, виконані раніше. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 15 хвилин.
02
Потім присипати робочу поверхню цукром знову, розгорнути остигле тісто в довгий прямокутник. Загинати до центру поздовжні краї двічі. Зліпити їх. Охолодити тісто в холодильнику.
03
Далі розігріти духовку до 190-200°С. Деко застелити папером для випічки. Охолоджене тісто нарізати на скибочки. Випікати 7 хвилин на одній стороні, а потім перевернути, ще 3 хвилини на інший.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores