Печиво "Пальміра" - Image

Печиво "Пальміра"

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Щоб приготувати це печиво, ви можете купити вже готове листкове тісто в магазині, або ж зробити його самі. До слова, якщо готувати тісто самому, без сумніву, воно вийде смачнішим. Але це ваше рішення. І суть навіть не в цьому. А в тому, що це печиво виходить трохи сухуватим, та кунжут і манка пом'якшують його, тому ваша випічка вийде найсмачнішою. Таке печиво чудове тим, що в ньому немає різних кремів і начинок, тому зберігатися воно може довше, досить довгий час не засихає, а значить такого печива можна приготувати багато - і буде вам з чим пити чай або молоко. Можете принести його з собою на роботу і в обідню перерву насолоджуватися хрустким і ніжним смаком власної випічки.

Ingredients

Листкове тісто

500 г.

Кориця

1 ч. л.

Ваніль

1 ч. л.

Кунжутне насіння

2 ст. л.

Манка

2 ч. л.

Цукор

4 ст. л.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно присипати цукром, манкою та кунжутним насінням робочу поверхню. Викласти на присипку листкове тісто. Розкатувати тісто в прямокутник. Загинати до центру бокові краї тіста. Скласти тісто навпіл. Присипати тісто цукром, корицею, ваніллю і знову повторити всі дії, виконані раніше. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 15 хвилин.

02

Потім присипати робочу поверхню цукром знову, розгорнути остигле тісто в довгий прямокутник. Загинати до центру поздовжні краї двічі. Зліпити їх. Охолодити тісто в холодильнику.

03

Далі розігріти духовку до 190-200°С. Деко застелити папером для випічки. Охолоджене тісто нарізати на скибочки. Випікати 7 хвилин на одній стороні, а потім перевернути, ще 3 хвилини на інший.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво "Пальміра" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua