
Чахохбілі з курей
Чахохбілі з курки - це відома, фірмова страва грузинської кухні. Грузинська кухня славиться своєю щедрістю, достатком і смакотою. Існує багато рецептів грузинських страв, які ви ще, напевно, не готували. Пропонуємо розширити ваш арсенал рецептів ще одним рецептом, який стане одним з ваших улюблених рецептів. Так як приготувавши чахохбілі з курки, ви не тільки дуже смачно поїсте, а й залишитеся великим шанувальником даного рецепту. Чахохбілі з курки - дуже смачна, ароматна, вишукана страва. Червоне вино підкреслить смак м'яса і зробить його неповторним. М'ясо вийде дуже ніжним, м'яким і соковитим. А кінза, базилік, петрушка і цибуля розкриють весь аромат страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
800 г.
Spice Adjika Dry
0,5 ч. л.
Hot Pepper
1 шт.
Metro Chef Fresh Cilantro 50g
6 гілочок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 мл.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
100 мл.
Vigor Selected Spices Khmeli Suneli Seasoning Blend 50g
5 г.
Garlic
3 зубчика
Marka Promo Bunch of Parsley 70г
6 гілочок
Homemade Butter
25 г.
Young Onions
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Вимити курку, порізати на частини.
02
Розжарити неглибоку каструлю, додати 1 ст. л. рослинної олії, на великому вогні обсмажити курку до напівготовності. Якщо курка жирна - олію не додавати.
03
У каструлю додати дрібно нарізані помідори, тушкувати 15 хвилин, трохи посолити. Зменшити вогонь, накрити кришкою.
04
Цибулю тонко нарізати. На окремій сковороді обсмажити до трохи золотистого кольору.
05
Смажену цибулю додати до м'яса, готувати ще 15 хвилин.
06
Влити 0,5 склянки вина, готувати ще 15 хвилин.
07
Петрушку, кінзу, часник подрібнити, гострий перець розчавити. Все це разом зі спеціями і сіллю додати до каструлі за 5 хвилин до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores