Булочка "Бріош" - Image

Булочка "Бріош"

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ці булочки бріош традиційно готували ще в XVI столітті у Франції з шести частин, які скріплювалися під час випічки. Бріоши можна спекти штучно кожну в окремих формочках або ж в одну форму зібрати кілька шматочків тіста впритул один до одного. Булочки бріош випікаються із здобного тіста з маслом. У тісто можна додати родзинки, цукати, тертий шоколад. Вони ароматні, пишні і не черствіють кілька днів. Традиційно їх подають до чаювання. Булочки бріош показані при нестачі в раціоні тваринних жирів, білків, вітамінів, мікроелементів, вуглеводів і людям зниженого харчування. Освоївши наш рецепт, ви додасте в даний раціон цю французьку випічку - булочку бріош.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Salt Egypt

за смаком

Metro Chef Fresh Small Champignons 450g

1,5 ч. л.

Chicken Egg C0 1pc

3,5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ст. л.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

за смаком

Homemade Butter

5 ст. л.

Preparation steps

01

У миску просіяти борошно, додати цукор і сіль. Розтерти дріжджі і додати в борошняну суміш.

02

Вершкове масло розрізати на невеликі кубики і прибрати в холодильник.

03

Вбити 3 яйця в миску, додати ваніль, перемішати. Додати яєчну суміш в борошняну.

04

Збити загальну суміш міксером. Замішувати тісто протягом 15 хвилин (при цьому насадка на міксер повинна бути спіралеобразною). Готове тісто не повинно липнути до стінок миски.

05

Додати в тісто кубики вершкового масла із холодильника, повторно замісити протягом 15-20 хвилин.

06

Накрити готове тісто харчовою плівкою, поставити його в тепле місце на 40 хвилин.

07

Розім'яти тісто, сформувати з нього корж розміром в 30 см., поставити в холодильник на 1 годину в морозильну камеру.

08

Розкачати тісто на невеликі кульки, розміром в 5 см. Деко застелити папером, викласти колобки на деко, поставити в тепле місце на 1 годину.

09

На кожній булочці зробити хрестоподібний надріз, змастити збитим яйцем. Випікати в попередньо розігрітій до 170 °С духовці протягом 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min