Биточки по-селянськи - Image

Биточки по-селянськи

Number of servings: 1Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо і настійно рекомендуємо приготувати страву биточки по- селянськи. Биточки по-селянськи будемо готувати з яловичого фаршу і смажити їх в цибульному соусі, а додавати будемо обов'язково свинячий жир, в сільських колах відомий як смалець. Для тих, хто ні разу не готував смалець в домашніх умовах, скажемо, що це звичайне топлене сало. Саме воно задасть національного українського сільського колориту нашій страві. Існує, звичайно, багато рецептів приготування даних биточків, але ми б сказали, що вони більш урбанізовані. Але биточки, приготовані по-нашому рецепту, виходять дуже смачними, м'якими, ситними, в ніжному ароматному соусі. Загалом це справжні класичні українські селянські биточки.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

130 г.

Onion

1,5 шт.

Farmer's Lard 170g

6 г.

7 Flour 1kg

10 г.

Bay Leaf

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Akvulya Still Water 2l

10 г.

Garlic

1 зуб.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

1 ст. л.

Lemon

за смаком

Litniy Med Honey 750g

1 ч. л.

Preparation steps

01

Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану  цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.

02

Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.

03

Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.

04

Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min