Вежі з чорного хліба - Image

Вежі з чорного хліба

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Башточки з чорного хліба тільки здаються звичайною закускою. Насправді, це надзвичайно корисна страва. Тільки погляньте на інгредієнти для башточок! Там і шпинат, який подарує вам силу, і лосось, що створить свято для вашого організму. Сир зміцнить кістки за допомогою кальцію, горіхи подбають про гарну пам'ять, а часник захистить від вірусів, які люблять розгулювати в холодну пору року. Готувати таку смакоту зовсім нескладно. Подавши башточки на святковий стіл, ви станете королевою кулінарії. Порадуйте своїх домочадців такою закускою не лише у свято, але і у звичайний день, подаруйте їм заряд вітамінів.

Ingredients for the recipe

Yeast-free Rye Bread 300g
47.99

Yeast-free Rye Bread 300g

300 g

Ingredients

Yeast-free Rye Bread 300g

1 буханець

Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g

500 г.

Cottage Cheese 9%

500 г.

Garlic

2 зубчики

Walnut

1 жменя

Spinach Bunch100g

100 г.

Tomato

1 шт.

Dobryk Gelatin 15g

10 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

У желатин влити трохи води і залишити набухати.

02

Часник почистити і подрібнити. Волоські горіхи посікти ножем у дрібну крихту. Вершковий сир збити міксером із сиром в однорідну масу. Розділити її на 2 частини. Додати в одну частину часник і волоські горіхи, посолити, поперчити за смаком, перемішати і поставити в холодильник.

03

Шпинат вимити, скласти в каструлю і, не додаючи води, поставити на середній вогонь. Як тільки листочки почнуть в'янути, зняти з вогню. Листочки віджати і подрібнити в пюре.

04

Сирну начинку, що залишилася, розділити навпіл. В одну частину додати пюре зі шпинату. Приправити сіллю і перцем. Перемішати.

05

На помідорі зробити хрестоподібний надріз, опустити плід на 30 сек. в киплячу воду. Перекласти в миску з крижаною водою і зняти шкірку. Розрізати помідор на 4 частини, видалити кісточки. М'якоть дрібно нарізати. Лосося перекласти в миску, розім'яти виделкою. Додати до риби м'якоть помідора, сирну суміш, що залишилася, сіль, перець і перемішати.

06

Поставити набряклий желатин на водяну баню і готувати, помішуючи, поки він повністю не розчиниться. Дати трохи охолонути, потім розподілити рівними частинами між трьома приготовленими начинками. Перемішати.

07

З буханки хліба зрізати скоринки. Розрізати м'якоть на 4 горизонтальних пласта. Промазати один пласт начинкою білого кольору, другий - рожевого, третій - зеленого. Скласти їх один на одного, накрити пластом, що залишився, і поставити в холодильник на 30 хв. Нарізати хліб прямокутниками розміром приблизно 5 х 3 см.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min