Перлова каша з гарбузом і грибами - Image

Перлова каша з гарбузом і грибами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Щоб урізноманітнити свій щоденний раціон чимось новеньким і смачненьким, зовсім не обов'язково купувати дорогі делікатеси. Навіть із самих звичайних і доступних продуктів може вийти цікава і головне смачна комбінація. Любителям перлової крупи пропонуємо оригінальний рецепт перлової каші з гарбузом і грибами. На перший погляд дивне поєднання інгредієнтів здивує Вас своєю гармонією смаків. Перловка готується за принципом овочевого різотто. Подавати кашу можна в якості самостійної страви, а також як ситний і поживний гарнір до м'яса. З величезного розмаїття грибів краще всього використовувати свіжі підберезники, вони віддадуть каші свій насичений аромат і золотистий колір.

Ingredients

Крупа перлова

300 г

Гарбуз

200 г

Гриби

400 г

Сир

50 г

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зуб.

Масло вершкове

50 г

Бульйон курячий

500 мл

Олія рослинна

30 мл

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Перлову крупу замочити на ніч або мінімум на 6 годин. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби на олії до м'якості.

02

Цибулю і часник очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю з часником на рослинній олії до золотистого кольору. Туди ж додати перловку і тушкувати 5-7 хвилин, підливаючи невеликими порціями бульйон.

03

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Додати гарбуз в сковороду і тушкувати ще 5 хвилин.

04

Потім додати смажені гриби і перемішати. Додати тертий сир і знову перемішати. Вимкнути вогонь, додати вершкове масло, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин, після чого можна подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Перлова каша з гарбузом і грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua