Яблучні пончики - Image

Яблучні пончики

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Завдяки тому, що яблука доступні нам цілий рік (їх легко купити в магазині, а якщо у вас є свій сад, то це зробити ще простіше). Тому господині і вигадують різні смачні страви з цим фруктом. Чого тільки не існує в кулінарії: це і яблучний штрудель, і пироги, і запіканки. Сьогодні ми хочемо вас познайомити з рецептом яблучних пончиків. Вони хороші тим, що їх дуже швидко готувати - достатньо кілька хвилин обсмажити яблука в паніровці. Але закуска до чаю виходить відмінна. Дуже легка, солодка і ароматна (завдяки кориці). Вони порадують вас і вашу сім'ю, коли ви будете влаштовувати чаювання в тісній домашній обстановці.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

500 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Salt Egypt

0,25 ч. л.

Zarog Kefir 2.5% 870g

200 мл.

Akvulya Still Water 2l

0,75 стакана

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Johnprince Apple 70+

4 шт.

Eco Ground Cinnamon

0,5 ч. л.

Aro Powdered Sugar 250g

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

Просіяти в глибокий посуд борошно, цукор, розпушувач і сіль.

02

Окремо змішати кефір, воду, яйце і ванільну есенцію.

03

Змішати отримані 2 суміші, трохи перемішати, залишаючи нерозмішаними грудочки.

04

Яблука очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати на пластинки, товщиною 5 мм. Розігріти рослинну олію в глибокому посуді. Вмочити кожну пластинку яблука в тісто і обсмажити близько 1 хвилини з кожного боку.

05

Викласти готові пончики на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

06

Змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати цією сумішшю кожен пончик.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min